Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ενα νέο ιστολόγιο γεννήθηκε

Για την Ιστορία και τον Πολιτισμό των Στύρων και της ευρύτερης περιοχής του τέως δήμου Στυρέων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, με στόχο την δημοσιοποίηση κάθε επιστημονικού και πολιτιστικού στοιχείου και κάθε επιτεύγματος που αφορά την περιοχή αυτή στο πέρασμα των αιώνων μέχρι τις μέρες μας.
Το πλήθος των στοιχείων που αποδεικνύουν την μακραίωνη πορεία των Στύρων στο χώρο και το χρόνο δημοσιοποιείται και γνωστοποιείται στο ευρύ κοινό μέσα από τον ηλεκτρονικό τρόπο επικοινωνίας που επιτρέπει να γίνεται με ευχέρεια και ταχύτητα.
Η ιδέα και η διαχείρηση αυτού του ιστολογίου ανήκει στην Σοφία Μούτσου τέως Δήμαρχο Στυρέων 2007-2010.
Τα περιεχόμενα του ιστολογίου έχουν συγκεντρωθεί ή εκπονηθεί από την διαχειρίστρια μετά από έρευνες, μελέτες και εργασίες της ίδιας από το 2003 ως Αντιδημάρχου και μετέπειτα Δημάρχου Στυρέων ή σε συνεργασία με άλλα άτομα που θα αναφέρονται επωνύμως και αποτελούν πνευματική κληρονομιά όλων όσων είναι ή αισθάνονται Στυρείς.
Πνευματικό Κτήμα Ες Αεί .

Μεγαλιθική Πύλη της Ακρόπολης των Στύρων - 6ος π.Χ αι.
Φωτο Σοφία Μούτσου 2004


ΣΗΜ. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση κειμένων και φωτογραφιών του ιστολογίου αυτού εμπίπτει στον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και πρέπει να φέρει την ένδειξη "Από το Ιστολόγιο ΣΤΥΡΕΩΝ ΓΗ".

9 σχόλια:

  1. Καλημέρα.
    Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα και χρήσιμη σε αυτούς τους καιρούς. Ο πολιτισμός και η ιστορία, προχωρά, με μνημόνια η μη. Η δύναμη της ζωής παρασύρει και διδάσκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!

    Καλή επιτυχία σ' αυτή την προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ ! Πιστεύω ότι στους χαλεπούς καιρούς που διερχόμαστε ο πολιτισμός μας είναι ζωοδότρια πηγή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία Σοφία σε αυτή τη νέα προσπάθεια σου για την προβολή της Εύβοιας και των Στύρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΟΦΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή